Spelregels

Hoe kan ik ZAZOEL contacteren?
Je kan ZAZOEL het best bereiken via  het contact formulier op d
e website of via mail (info@zazoel.be)


Voor de koper

Hoe kan ik betalen?

Na bestelling via onze webshop ontvang je een bevestigingsmail van ZAZOEL. Deze omvat de nodige gegevens om het verschuldigde bedrag over te maken via overschrijving. Indien de bestelling wordt afgehaald in Appels of Oudegem, dient het verschuldigde bedrag ook op voorhand overgeschreven te worden. Contant betalen bij afhaling is echter niet mogelijk.

 

Hoe gebeurt de levering van de aangekochte goederen?

ZAZOEL zorgt voor een zo snel mogelijke levering van de bestelde artikelen binnen de 7 werkdagen na ontvangst van de betaling. Hiervoor maakt ZAZOEL gebruik van de logistieke diensten van Bpost.

 

Kan ik een bestelling annuleren?

Elke bestelling kan zonder opgave van reden worden geannuleerd. Dit dient meegedeeld te worden aan ZAZOEL via mail en heeft geen verdere gevolgen.

Voor de verkoper

Hoe kan ik tweedehands baby- en kinderkleding binnenbrengen?

Je verzamelt de baby- en kinderkleding in een stevige doos/box of in een zak (zonder kapstokken en max. 70 stuks) met de vermelding van je naam én het ingevulde en ondertekende formulier (hieronder te downloaden). Je kan vervolgens deze box bij ZAZOEL afzetten na afspraak (te Appels / Dendermonde), opsturen via Bpost (verzendkosten voor de verzender) of ZAZOEL komt je kledij thuis ophalen mits een vaste vergoeding. 

Download
ZAZOEL formulier VERKOPER GDPR.pdf
Adobe Acrobat document 165.3 KB

Welke tweedehands baby- en kinderkleding komt in aanmerking?

ZAZOEL aanvaardt baby- en kinderkleding (inclusief accessoires) voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar (maat 128), zowel merk- als confectiekledij van max. 2 jaar oud. Het assortiment accessoires is beperkt. Zo worden doorgedragen schoenen, sokken en ondergoed niet aanvaard.

Alle kledij moet gewassen, gestreken en in perfecte staat zijn en mogen geen sporen van gebruik vertonen: vb. alle knopen, riemen aanwezig - goedwerkende ritsen - geen vlekken /gaatjes, verkleuringen, etc.. Ook kleding die versteld is of geen label heeft, kan ZAZOEL niet aanvaarden.

 

TIP: Jassen, accessoires evenals grotere maten (110+) worden minder snel verkocht.

 

Wanneer weet ik welke tweedehands baby- en kinderkleding geaccepteerd wordt?

Binnen de 14 werkdagen na levering zal ZAZOEL de aanbieder per mail op de hoogte stellen van de aanvaarde baby- en kinderkleding. De niet aanvaarde baby- en kinderkleding kan bewaard worden bij ZAZOEL of na afspraak opgehaald worden.

 

Waarom enkel tweedehands baby- en kinderkleding tot 8 jaar?

ZAZOEL beperkt zich tot 7 jaar omdat tot deze leeftijd de kinderen sneller uit de kleren groeien en deze baby- en kinderkleding vaak nog een “extra” rondje mee kan.

 

Voor welke periode wordt mijn tweedehands baby- en kinderkleding online aangeboden?

Standaard zal de baby- en kinderkleding voor 6 maand online aangeboden worden.

 

Wat gebeurt er met de kleding die niet verkocht geraakt?

De tweedehands baby- en kinderkleding die dan niet verkocht is kan je na 6 maand gewoon komen ophalen, schenken aan ZAZOEL voor een goed doel of worden thuis geleverd tegen een vergoeding.

 

Hoe wordt de prijs bepaald?

ZAZOEL bepaalt de prijs waartegen de tweedehands baby- en kinderkleding in de webshop wordt opgenomen. Deze wordt steeds uitgedrukt in euro en is inclusief BTW. ZAZOEL

maakt voor de prijsbepaling gebruik van de volgende richtlijnen, uitzonderingen zijn steeds mogelijk. 

 

Artikel   
Verkoopprijs
Tshirt korte of lange mouw, polo, top Tussen €2 en €4
Blouse, hemd Tussen €2 en €5
Jurk Tussen €3 en €8
Rok, short Tussen €2 en €5
Jeans, katoenen broek, training, joggers, legging Tussen €2 en €5
Cardigan, sweater, hoodie, trui Tussen €3 en €5
Nachtkleding Tussen €2 en €8
Jassen Tussen €4 en €10
Swimwear Tussen €2 en €4

Na ontvangst van de baby- en kinderkleding zal ZAZOEL een richtprijs bepalen voor de geaccepteerde artikelen en deze via mail communiceren. Vervolgens kan je binnen de 3 werkdagen ZAZOEL contacteren om in overleg de richtprijs te wijzigen.

 

Op hoeveel van de verkoopprijs heb ik recht?

Van ieder artikel dat is verkocht, ontvangt de verkoper een percentage van 70% van de verkoopprijs zoals genoemd in de webshop. De overige 30% bestaat uit een vergoeding voor de verwerkingskosten door ZAZOEL.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn kledingstukken in de webshop zie?

De ontvangen baby- en kinderkleding wordt door ZAZOEL zo spoedig mogelijk verwerkt (labellen, fotograferen, etc.) en in de webshop geplaatst. Er wordt echter geen garantie gegeven over de maximumtermijn waarbinnen de ontvangen kledingstukken in de webshop, online, zullen verschijnen.

 

Wanneer word ik uitbetaald?

Het geld van je verkochte kledij wordt maandelijks op je bankrekening overgeschreven.

 

Kan ik ook fysiek bij jullie komen shoppen?

Momenteel is dit nog niet mogelijk, maar we zijn op zoek naar een kleine handelsruimte om in de toekomst ook fysiek tussen de tweedehands baby- en kinderkleding te komen

neuzen.

 

 

www.ZAZOEL.be

 Bevrijdingslaan 106, 9200 Appels

Emailadres info@zazoel.be

BE71 1431 0265 1969

Ondernemingsnummer BE 0546.985.473