Pers

ZAZOEL, de nieuwe webshop voor tweedehands baby- en kinderkledij, brengt kopers en verkopers samen

 

Lebbeke, 20 Mei 2016

 

Vandaag lanceerde Gaelle De Groef de webshop ‘ZAZOEL’ waar kwalitatieve tweedehands merk- en confectiekleding voor jongens en meisjes van 0-6 jaar aangeboden wordt aan aanvaardbare prijzen.

 

Ouders die op zoek zijn om tweedehandskledij aan te kopen voor hun peuter of kleuter lopen dikwijls aan tegen volgende vervelende feiten: op beurzen moet je door stapels kleren wroeten, zijn er vaak geen duidelijk prijzen geafficheerd en moet je beginnen onderhandelen met de verkoper. Wanneer het weer het laat afweten kan je al gauw staan bibberen onder een paraplu en heb je de verplaatsing dikwijls voor niets gedaan. Zie je daarentegen meer heil in het online aankopen van tweedehands kinderkledij, dan stoot je op torenhoge verzendingskosten als je kledij van verschillende verkopers wil aankopen.

 

ZAZOEL.be biedt kopers van tweedehands kinderkleding de volgende voordelen: kledij wordt gecentraliseerd aangeboden, waardoor je snel en efficiënt de juiste kledij kan vinden. Daarnaast zijn de verzendingskosten sterk gereduceerd, omdat ze vanuit een centraal punt worden verstuurd. Bovendien is ZAZOEL.be doorlopend het hele jaar open.

Om het aanbod van kledij te verzorgen richt ZAZOEL zich op actieve mama’s die weinig tot geen tijd hebben om zich bezig te houden met het verkopen van hun tweedehands kinderkledij online, of mama’s die er niet naar uitkijken om weer op die volgende beurs te moeten onderhandelen over 50cent. De aanbieders moeten immers enkel de kledij afzetten bij ZAZOEL, die op haar beurt zorgt voor het nemen van foto’s, het online aanbieden, reclame maken en het verzenden van de verkochte artikelen. Maandelijks ontvangen deze aanbieders gewoon de opbrengst van de verkochte kledij.

 

Over de oprichster

De oprichster van ZAZOEL, Gaelle De Groef, is dagdagelijks bezig met één van haar grote interesse gebieden, namelijk het optimaliseren van de digitale beleving van retail klanten. Na de dagtaak werkt ze ook nog een full time job als mama van 2 kinderen af. Om wat stoom af te blazen bezoekt ze regelmatig tweedehandsbeurzen en gaat ze op zoek naar leuke tweedehands spulletjes voor haar kinderen. Vanuit deze ervaringen heeft ze na lang overwegen beslist om beide interessegebieden (de digitale wereld en tweedehandskledij) te combineren, en de webshop ZAZOEL op te richten. Graag zou ze ook andere ouders die eigenlijk al 2 full time jobs hebben, maar een leuk idee hebben, willen overtuigen om toch ook de stap te zetten en hun idee te verwezenlijken.

 

Geïnteresseerden kunnen  vanaf vandaag terecht op www.ZAZOEL.be voor meer informatie over het aanbieden en het kopen van tweedehands baby- en kinderkledij.

 

 

www.ZAZOEL.be

 P.F. De Naeyerstraat 40A, 9280 Lebbeke

Emailadres info@zazoel.be

BE91 7350 4341 6376

Ondernemingsnummer BE 0652.600.162